FAQ – pitanja i odgovori

Česta pitanja i odgovori o Internet kupovini putem Gema Web trgovine možete pročitati u nastavku.

U Gema web trgovini možete pregledati i odabrati artikle koje želite naručiti. Jednostavnim klikom na gumb ‘Dodaj u košaricu’ artikl će biti dodan u narudžbu. Nakon što se odabrali sve željene proizvode, u gornjem lijevom kutu uvijek vidite sadržaj svoje košarice i ukupan iznos. Klikom na Košaricu možete pregledati šta ste sve odabraili i ići na plaćanje. Nakon što ste unijeli svoje podatke za dostavu i odabrali vrstu plaćanja, na Vama je samo da pričekate da Vaša narudžba stigne putem kurirske službe te da je preuzmete.

Trenutno podržavamo dvije vrste plaćanja narudžbi: plaćanje direktnom bankovnom uplatom ili naplatu po preuzimanju pošiljke. Prilikom potvrđivanja sadržaja košarice u kojoj ste odabrali proizvode koje želite naručiti možete odabrati koji način plaćanja želite izvršiti.

Naplata po pouzeću se vrši tako da plaćate svoje naručene proizvode direktno kurirskoj službi kada Vam dostavi Vašu narudžbu. Nakon što ste prilikom kupovine odabarali ovu vrstu naplate, mi automatski procesuiramo i šaljemo Vašu narudžbu. Nakon što Vam narudžba stigne Vi plaćate gotovinski iznos narudžbe dostavljačima i dobivate svoj račun.

Ako prilikom naručivanja odaberete da vrstu plaćanje “Direktna bankovna transakcija” tada ćete nakon potvrde naružbe putem emaila koji ste unijeli dobiti podatke sa brojem narudžbe i brojevima bankovnih računa na koje možete izvršiti uplatu. Potrebno je da u svrhu doznake ili poziv na broj unesete broj narudžbe koji ste dobili. Nakon što Vaša uplata bude vidljiva na našem računu, mi šaljemo narudžbu i račun na adresu koju ste unijeli za dostavu.

Sve narudžbe iznad iznosa od 100,00 KM su besplatne na području cijele Bosne i Hercegovine. Naružbe ispod tog iznosa plaćaju se 10,00 KM po narudžbi.

Vrijeme dostave je unutar 24h za sve narudžbe u Bosni i Hercegovini ukoliko je narudžba zaprimljena do 15.00h, osim vikendom.

Za sve narudžbe koje poručite dobivate svoj fiskalni račun i R1 račun.

Usluge i podrška