Uvjeti i odredbe

GEMA d.o.o. održava ove web stranice (Stranice) u svrhu informiranja, obrazovanja i komunikacije i prodaje. Pristupanjem i pregledavanjem Stranice, prihvaćate, bez ikakvih ograničenja, slijedeće uvjete i odredbe:

1. Sve što vidite ili pročitate na Stranicama je zaštićeno autorskim pravima osim ako nije drugačije navedeno, a ne može se koristiti osim kako je navedeno u ovom dokumentu, bez pismene dozvole. GEMA d.o.o. ne jamči niti zastupa da korištenjem materijala prikazanih na Stranici nećete kršiti prava trećih osoba koje nisu u vlasništvu ili povezane s GEMA d.o.o.

2. GEMA d.o.o.koristi razumne napore da informacije na Stranici objavi točno i sveobuhvatno. GEMA d.o.o.ne preuzima nikakvu odgovornost ili troškove za bilo kakve pogreške ili propuste u sadržaju Stranice, uključujući točnost, potpunost, pravovremenost, pouzdanost ili dostupnost svake informacije koju ste primili kao rezultat Vašeg korištenja Stranice.

3. GEMA d.o.o., izdavač ove Stranice, nije odgovoran za izravnu ili neizravnu štetu, uključujući i izgubljenu dobit, koja proizlazi iz Vašeg pristupa ili korištenja Stranice. Sve na Stranici i podaci koji su Vam dostupni preko Stranice su pod uvjetom za Vas “KAKO JESU”. GEMA d.o.o.također ne preuzima nikavu odgovornost, i neće biti odgovoran, za bilo kakvu štetu, ili viruse koji mogu zaraziti, Vašu računalnu opremu ili drugu imovinu zbog Vašeg pristupa, uporabe ili pregledavanja na Stranici ili preuzimanja bilo kojeg materijala, video ili audio zapisa sa Stranice.

4. Svako neovlašteno korištenje slika sa Stranica može kršiti autorska prava, zakone o trgovačkom znaku, zakone privatnosti i javnosti i komunikacijske propise i statute.

5. Trgovački znak, logotipi i oznake usluga prikazani na Stranici su trgovački znaci GEMA d.o.o. ili drugih kao što je određeno. Ništa što je sadržano na Stranicama ne bi trebalo tumačiti kao davanje bilo kakve dozvole ili prava na korištenje bilo žiga ili logotipa prikazanog na Stranici. Zlouporaba bilo kojeg sadržaja na Stranici strogo je zabranjena.

6. GEMA d.o.o.nije odgovoran za sadržaj bilo koje druge stranice vezane uz ovu Stranicu. Vaše povezivanje sa bilo kojom drugom stranicom je na osobnu odogovrnost.

7. Zabranjeno je objavljivanje ili prijenos bilo kakvih nezakonitih ili prijetećih sadržaja, kleveta, pogrda,te sramotnih, skandaloznih, uzbudljivih, pornografskih ili griješnih materijala ili bilo kojeg drugog sadržaja koji bi mogao predstavljati ili potaknuti na ponašanje koje bi se moglo smatrati kaznenim dijelom, dovesti do građanske odgovornosti ili na drugi način prekršiti bilo koji zakon.

8. Software sa ovih Stranica može biti daljnji predmeti zakona, pravila i propisa;

9. Ova Stranica je podložna izmjenama i dopunama, koje služe za ažuriranje i poboljšanje informacija i ponuđenih funkcija.

10. Neka pitanja mogu zahtjevati da otkrivate Vaše osobne podatke. Odgovaranje na ta pitanja nije obavezno a Vaši odgovori koristiti će za slanje novosti o proizvodima i u svrhu pružanja traženih informacija. Vaše informacije bit će pohranjene u skladu s propisima koji uređuju zaštitu podataka.

11. Možete skinuti materijal prikazan na Stranicama samo za nekomercijalnu, osobnu potrebu. Ne smije se, međutim, koristiti sadržaj Stranice za javne ili komercijalne svrhe, uključujući tekst, slike, audio i video zapise bez pismene suglasnosti GEMA d.o.o.

12. Ovo su jedine odredbe i pravila u vezi korištenja Stranice. Ona zamjenjuju sva druga priopćenja ili ugovore koje smo imali prije ovog sporazuma.

ZAŠTITA PODATAKA

Cijenimo Vašu privatnost i poštujemo Vaše osobne podatke.
Pregledavanjem i korištenjem web stranica, slanjem upita, registracijom i kupovinom, Gemi d.o.o. dobrovoljno stavljate na raspolaganje svoje osobne podatke, a mi se obavezujemo da ćemo Vaše osobne podatke čuvati. Svi naši djelatnici, kao i poslovni partneri, odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Gema d.o.o. prikuplja osobne podatke koji su potrebni za ispunjenje ugovornih obveza i te podatke dijelimo s trećim osobama kada je to neophodno za realizaciju dogovorenih usluga – najčešće u slučaju dostave narudžbe(npr. moramo ustupiti Vaše podatke za dostavu narudžbe onoj dostavnoj službi koja vrši dostavu).

Vaše osobne podatke prikupljamo na nekoliko načina
– putem web stranica, prilikom izrade upita, prijave na obavijesti ili kupovine, na način da sami unosite tražene podatke
– kontaktom sa našim djelatnicima gdje osobno, dobrovoljno, dajete osobne podatke u svrhu obrade za realizaciju dogovorenih usluga

Od Vaših osobnih podataka prikupljamo: ime i prezime, broj telefona, e-mail te fizičku adresu.

Za promotivne svrhe prijavljujete se dobrovoljno preko newsletter forme koja se nalazi na web stranici www.gema.com.ba. Prijavom na obavijesti/newsletter pristajete da vam šaljemo informacije o našim ponudama, akcijama, edukacijama i slično.

Korištenjem stranice www.gema.com.ba pristajete na naše korištenje kolačića. To su male datoteke koje se koriste za web analize, mjerenje broja posjetitelja, analizu pretraga proizvoda i slične statistike.

Gema d.o.o. web stranice sadrže i linkove na druge web stranice. Gema d.o.o. nije odgovorna za poštivanje privatnosti na drugim Internet stranicama.

U slučaju dodatnih pitanja vezanih na zaštitu Vaših osobnih podataka, kontaktirajte nas na adresu info@gema.com.ba.