O nama

O NAMA

Gema d.o.o. je tvrtka koja već preko 20 godina uspješno posluje u Bosni i Hercegovini.

Bavimo se prodajom stomatološkog materijala i opreme za stomatološke ordinacije i zubotehničke laboratorije.

Zastupnici smo poznatih proizvođača Ivoclar Vivadent, 3M, Diplomat Dental, Carestream, Bredent, VDW, Dentaurum, Polident, Interdent, Carl Martin, Hager & Werken i mnogih drugih renomiranih proizvođača.

U našem širokom asortimanu nalazi se preko 3000 proizvoda od kojih samo neke možete pronaći i poručiti ovdje preko naše web trgovine te ih dobiti uz brzu dostavu u roku od 24 sata.

Za ostale artikle i informacije o proizvodima iz asortimana molimo da nas kontaktirate.

ZAŠTO POSLOVATI SA NAMA?

EXPRESS DOSTAVA UNUTAR 24h

za narudžbe preko 99KM

Dostava naručenih proizvoda preko naše WEB Trgovine moguća je na sve lokacije unutar Bosne i Hercegovine i to u roku od 24 sata (ukoliko je narudžba zaprimljena do 15.00h radnim danom). Za narudžbe veće od 99 KM nudimo besplatnu dostavu.

SERVIS I PODRŠKA

za svu kupljenu robu

Za kupljenu stomatološku opremu osiguravamo dostavu i montažu u Vašoj ordinaciji, te potrebnu edukaciju o korištenju. Također, kako nakon nabave opreme ne biste bili ostavljeni sami imamo i osiguranu servisnu mrežu kao i rezervne dijelove u slučaju potrebne zamjene.

VIŠE MOGUĆNOSI PLAĆANJA

i garancija na kupljene proizvode

Narudžbe preko WEB Trgovine moguće je platiti gotovinom po preuzimanju ili direktnom uplatom na račun a u poslovnicama i kreditnim karticama. Za druge modele financiranja slobodno nas kontaktirajte. Na kupljenu robu dajemo garanciju.

POSLOVNICA MOSTAR

POSLOVNICA SARAJEVO

0
+
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0
+
ASORTIMAN PROIZVODA
0
DJELATNIKA
0
POSLOVNICE
0
%
USPJEŠNIH SURADNJI