Poliklinika Bejtović je odabrala vrhunski rendgen – Carestream 8100 3D

Poliklinika Bejtović je odabrala vrhunski rendgen – Carestream 8100 3D


Reference Opis
  • 09.02.2019.

Poliklinika Bejtović u Sarajevu je svojim pacijentima poznata po vrhunskoj usluzi i profesionalnosti koju nude.

Međutim, od sada će razina usluge biti podignuta i za još jednu stepenicu više budući da su se odlučili za opremanje svoje poliklinike vrhunskim 3D panoramskim rendgenom – Carestream CS 8100 3D.

Ovaj jedinstveni uređaj, koji svojom multifunkcionalnošću i kvalitetom snimanja nudi vrhunske rezultate, isporučili smo i montirali protekle sedmice u njihovoj ordinaciji u Sarajevu (Branislava Nušića 166).  Kako izgleda pogledajte kroz par slika.

Carestream CS 8100 3D je vrhunsko “sve-u-jednom” rješenje, te pokriva širok raspon primjena, jedinica je idealna za svakodnevnu uporabu i nudi najvišu kvalitetu slike – istinski stavljajući moć 3D tehnologije za snimanje na dohvat ruke. Više o samoj jedinici pogledajte u videu ispod:

Ne sumnjamo da će dr. Benjamin i cijeli stomatološki tim poliklinike Bejtović iskoristiti puni potencijal ovog vrhunskog uređaja a to će svakako prepoznati i mnogobrojni zadovoljni pacijenti. Želimo im puno uspjeha u radu sa ovim rendgenom a Vama preporučujemo da ih svakako posjetite!

Ukoliko ste zainteresirani za nabavu rendgena i druge stomatološke opreme – slobodno nas kontaktirajte i sigurni smo da Vam možemo ponuditi vrhunske uređaje, punu podršku i odličnu cijenu!

Reference Detalji
  • Klijent:

    Poliklinika Bejtović

  • Lokacija:

    Sarajevo