Novo u Gemi – OCC Prosept asortiman proizvoda za dezinfekciju

Novo u Gemi – OCC Prosept asortiman proizvoda za dezinfekciju

Zajedno s Vama brinemo o zdravlju Vaših pacijenata, stoga želimo da im tijekom stomatoloških zahvata omogućite savršeno čiste uvjete kao i instrumente kojima radite.

Za Vas smo pripremili novu kolekciju dezinficijensa švicarskog proizvođača OCC – Oro Clean Chemie. OCC renomirani je svjetski proizvođač sredstava za čiščenje i dezinfekciju. OCC PROSEPT® je široki asortiman proizvoda ovog švicarskog proizvođača, a uključuje sredstva za čiščenje ruku, dezinfekciju i njegu kože.

PROSEPT® također nudi veliki broj površinskih dezinficijensa, sredstva za čišćenje stomatoloških instrumenata, rukavice, maramice te maske za lice.

PROSEPT® proizvode odlikuje jednostavno i brzo korištenje s vrlo efektnim djelovanjem. Vrlo velika učinkovitost i dobar omjer kvalitete i cijene svakako su razlog da razmotrite ove proizvode. PROSEPT® svoja sredstva razvija u vlastitim laboratorijima, a prilikom razvoja ovaj brend na umu uvijek ima korisnike, kojima želi ponuditi visoko kvalitetne, učinkovite i ekonomične proizvode.

Na našem web shopu možete pogledati odabrane PROSEPT® proizvode i odabrati najbolje za Vas:

[ux_custom_products cat=”dezinficijensi” products=”7″ columns=”4″ title=”OCC dezinficijensi u našoj ponudi:”]

PROSEPT® dezinficijensi su dostupni u nekoliko vrsta pakiranja, od manjih do većih, što je ekonomično i zadovoljava potrebe svih korisnika.

– biorazgradivi

– ne sadrže aldehide i fenole

– sprečavaju koroziju instrumenata

– pružaju najbolji omjer cijene i kvalitete

Odaberite najbolje dezinficijense za svoje pacijente!

Podijelite ovu novost