Digitalni ortopan Carestream Dental 8100

Digitalni ortopan Carestream Dental 8100

Dostupno odmah

Jednostavan, a sofisticiran uređaj ekskluzivne 2D+ tehnologije koja omogućava bukalno/lingvalnu dijagnostiku i vizualizaciju višestrukih rezova za još detaljniji pregled.

Opis

Jednostavan, a sofisticiran uređaj ekskluzivne 2D+ tehnologije koja omogućava bukalno/lingvalnu dijagnostiku i vizualizaciju višestrukih rezova za još detaljniji pregled

CIJENA NA UPIT

  • Ortopan CS 8100 – Jednostavan, a sofisticiran uređaj ekskluzivne 2D+ tehnologije koja omogućava bukalno/lingvalnu dijagnostiku i vizualizaciju višestrukih rezova za još detaljniji pregled.
  • Kompaktan, elegantan i malih dimenzija, idealan je za manje prostorije. Izvrsnog odnosa cijene i kvalitete, predviđen je za svakodnevnu upotrebu.
  • Struja generatora može se podešavati od 2 do 15 mA, a napon generatora od 60 do 90 kV.
  • Software za obradu i pohranu slika je na hrvatskom jeziku i sadrži filter kojim se jednim klikom anuliraju artefakti na slici kako bi se dobio idealan kontrast i oštrina. Tehnologija senzora: CMOS. Opcije slikanja: cijela čeljust, samo jedan segment ili dva segmenta, maksilarni sinusi, temporomandibularni zglobovi (2 ili 4), 2D+ pregled.

    captcha