AKCIJA

NSK Surgic Pro 2 – kirurški fiziodispenzer

NSK Surgic Pro 2 – kirurški fiziodispenzer

Dostupno odmah

Međunarodno priznati kirurški mikromotorni sustav Surgic Pro 2

Opis

Tehnologija i funkcije

  • LCD ekran osjetljiv na dodir
  • Vidljivost je zajamčena velikim LCD zaslonom s visokim kontrastom s pozadinskim osvjetljenjem.
  • Zaslon se može podesiti u 10 razina osvjetljenja. Intuitivne i lako razumljive ikone zaslona omogućuju nesmetan rad.

Jednostavno sučelje i čist ekran

  • Osjetljivost dodirne ploče može se podesiti tako da pouzdano reagira kada se koriste kirurške rukavice i kirurške pregrade.
  • Izuzetno uska maska zaslona olakšava čišćenje.
  • Novi dizajn uzima u obzir najnovije zahtjeve za liječenje i kontrolu unakrsnih infekcija.

Tiha i glatka pumpa za navodnjavanje

Pumpa za navodnjavanje osigurava dosljedan i stalan protok koji radi tiho u pozadini. Postavljanje cijevi za navodnjavanje jednostavno je i brzo, a pumpa se besprijekorno uklapa u kompaktni i elegantni dizajn Surgic Pro2.

Bežična kontrola pedalom

Bluetooth povezanost omogućuje odabir optimalnog položaja bez brige o duljini kabela. Nožni upravljač je 400 g lakši od prethodnog modela (uključujući hangar) što olakšava njegovo postavljanje. Možete se usredotočiti na liječenje.
“Gumb za volumen protoka otopine rashladne tekućine”, “Gumb za program” i “Gumb za naprijed / natrag” mogu se prilagoditi pomoću 3 instalirana gumba koji omogućuju operateru da odabere željeni način rada. U energetski učinkovitom napajanju koriste se 3 AAA baterije koje traju oko 6 mjeseci. Signalno svjetlo pokazuje kada su baterije pri kraju.

Povezivo sa ultrazvučnim sustavom “VarioSurg 3”

Surgic Pro2 lako se može povezati s NSK ultrazvučnim kirurškim sustavom VariosSurg 3 dodavanjem našeg modula za Bluetooth vezu. Pomoću postolja za vezu NSK dvije jedinice mogu se sigurno složiti radi uštede prostora.

Kontrola jednom nogom

Jednostavno se možete prebacivati između Surgic Pro2 i VarioSurg 3 za poboljšanu fleksibilnost i tijek rada.

Povezivo s iPad -om

Instaliranje namjenske aplikacije i povezivanje iPada na upravljačku jedinicu omogućuje prikaz detaljnih proceduralnih podataka u stvarnom vremenu, poput brzine rotacije i raspona okretnog momenta.
Procesni podaci također se mogu spremiti. Podaci se također mogu prikazati i spremiti prilikom povezivanja s Osseo 100+. Upravljanje podacima o sljedivosti proceduralnih detalja omogućuje prilagođavanje liječenja implantatima pojedinačnim pacijentima.

Vidljivost je značajno poboljšana LED-om u boji visoke rezolucije

Korištenje LED ekrana u boji visoke rezolucije omogućuje da se krv i zubno meso vide kao da su prirodno osvijetljeni, što osigurava povećanu vidljivost tijekom liječenja. LED izvor svjetlosti generira minimalnu količinu topline i ima izvrsno očekivano trajanje.

    captcha