NSK turbina Ti-Max Z990L

NSK turbina Ti-Max Z990L

Dostupno odmah

Najsnažnija turbina na tržištu – snaga od 44W, tlak zraka: 4,2 bara

Kategorija: Oznake: ,

Opis

DINAMIČKI SUSTAV NAPAJANJA

“DYNAMIC POWER SYSTEM” razvijen je korištenjem najnovijeg softvera za simulaciju protoka kako bi se omogućila učinkovita pretvorba zraka u snagu i ostvarilo značajno povećanje snage sa 26W na 44W.

Nova serija turbina olakšava dugotrajan posao – poput uklanjanja cirkonijevog oksida – i značajno skraćuje vrijeme liječenja pacijenta. Novi “DYNAMIC POWER SYSTEM” nudi revolucionaran osjećaj pri rezanju. Uz povećani ispušni otvor, optimiziranu strukturu mlaznice i povećanu lopaticu rotora, za rotore se koristi nehrđajući čelik (tri puta teži od aluminija) kako bi se postigla najveća rotacijska snaga u ovoj klasi.

DURAPOWER STEZALA

Opremljena novom “DURAPOWER CHUCK” steznom glavom, turbina nudi još jaču snagu držanja u usporedbi s konvencionalnim modelima kako bi se dodatno smanjio rizik od iskliznuća svrdla.

Stezna glava je dio turbine koji drži bušilicu. Novi poboljšani stezni mehanizam ima još bolju moć držanja

FUNKCIJA BRZOG ZAUSTAVLJANJA “QUICK STOP”

Novi dizajn s dva graničnika na prednjoj i stražnjoj strani glave turbine odmah zaustavlja rotaciju turbine, smanjujući rizik od povratnog usisavanja i omogućujući još sigurniji tretman.

Novi vodeni mlaz u 4 točke s proširenim područjem hlađenja

Učinkovito hladi cijelu bušilicu bez žrtvovanja vidljivosti. Nanošenje spreja u dva izlazna smjera omogućuje visoko učinkovito hlađenje svrdla različitih duljina.

Kut glave od 100°

Uzimajući u obzir fiziološke specifikacije usne šupljine (Speeova krivulja i Wilsonova krivulja), glava pod kutom od 100° omogućuje optimalan pristup i rezanje s velikim okretnim momentom za učinkovit tretman u usnoj šupljini.

DURAGRIP premaz za optimalno prianjanje

Jedinstvena protuklizna površina otporna na ogrebotine poboljšava izdržljivost instrumenta i osigurava udobno držanje.

Univerzalna upotrebljivost

Ova serija turbina nudi dostupne modele za sustave kvačila svih proizvođača relevantnih u Europi. Stoga postoji vrlo velika vjerojatnost da ćete u ovom asortimanu pronaći pravu turbinu za sebe bez promjene sustava spojke turbine, a time i bez dodatnih ulaganja.

Mikrofilter

Mikrofilter sprječava ulazak čestica i blokiranje sustava raspršivanja. To osigurava optimalno hlađenje u svakom trenutku.

    captcha