Bambach – sedlo sjedalice iz Hager Werken-a

Bambach – sedlo sjedalice iz Hager Werken-a

Bol u leđima: Zubobolja stomatologa!
Više od 80 % stanovništva povremeno pati od bolova u leđima, kronično više od dvije trećine. To može prouzrokovati više od 20 % izgubljenih radnih sati – nije ni čudo da zdravstvena osiguravajuća društva bolove u leđima nazivaju “epidemijom”. Postoje mnogi uzroci degenerativnih problema sa kralježnicom, ali je također poznato da su promjene u našem životnom stilu i radne navike važan čimbenik. To posebno utječe na one koji rade u neuravnoteženim uvjetima i uglavnom u sjedećem položaju.

Sjedalica na sedlo Bambach® drži Vaša leđa zdravim!
Danas provodimo više od 70 % našeg dana sjedeći – čak više od 100.000 sati u cijelom životu! Najveći teret na Vašoj kralježnici uzrokovan je sjedenjem s savijenim leđima u ekstremnim okolnostima i smetnjama – kao što je slučaj u stomatološkoj ordinaciji.
Studije su otkrile, ako sjednemo i nagnemo se naprijed, na naše spinalne diskove se vrši pritisak kao kada dižemo teške utege.
Ako bismo pritisak na kralježnicu u stojećem položaju procijenili na 100 %, on bi se smanjio za 20 % u ležećem položaju, ali bi se povećao na 120 – 140 % u “normalnom” sjedećem položaju a čak preko 200 % kada sjedimo savijeni ka naprijed.

Bambach ima nekoliko modela koji su izrađeni da otklone sve opasnsti konstantnog sjedenja, a u katalogu ispod pogledajte više te pronađite sjedalicu koja Vam najviše odgovora. Kontaktirajte nas!

Bambach-HR-Rev1-06-BR

Podijelite ovu novost