Bolnica u Novoj Biloj ima suvremenu mobilnu dentalnu jedinicu DIPLOMAT DL210 Cart.

Prije otprilike mjesec dana opremili smo bolnicu u Novoj Biloj suvremenom mobilnom dentalnom jedinicom – DIPLOMAT DL 210 Cart.

Ovaj jedinstveni pokretni uređaj omogućava potpuno novi pristup organizaciji radnog prostora zubara. Dizajn stalka omogućuje podešavanje visine stola i prilagođen je izvršavanju specijalnih zahvata u specifičnim uvjetima rada.

Bolnica u Novoj Biloj je trebala ovakav uređaj za rad s djecom s posebnim potrebama. Mi smo danas kao tehnička podrška prisustvovali prvim intervencijama u općoj anesteziji.

Donosimo nekoliko slika sa mjesta događaja.

Vjerujemo kako će pacijenti bolnice, a posebno djeca, s ovim uređajem dobiti poboljšanu mogućnost rješavanja zahvata na novoj, njima potpuno prilagođenoj razini. Profesionalno i srdačno liječničko osoblje bolnice ovakvu tehnologiju će sasvim sigurno uvelike iskoristiti za olakšanje obavljanja zahvata, na svoje zadovoljstvo a prije svega na zadovoljstvo svojih pacijenata.

Više detalja o ovom uređaju pogledajte ispod teksta a ako razmišljate o nabavci istog slobodno nas kontaktirajte putem forme za upit.