“Competence in Esthetics 2018” – Ivoclar Vivadent Vas ove godine poziva u Beograd

Poštovani Partneri,

Ivoclar Vivadent s ponosom predstavlja deseti po redu „Competence in Esthetics“ simpozijum, koji će se održati 10. 11. 2018. u Beogradu, Srbija.

Za one koji nisu upoznati sa ovim događajem, važno je znati da je „Competence in Esthetics“ simpozijum koji svake godine organizuje jedan od lidera u dentalnoj industriji – Ivoclar Vivadent – i koji ove godine slavi svoju desetu godišnjicu.

U sklopu „Competence in Esthetics“ simpozijuma imaćete priliku da čujete predavanja  nekih od najboljh stručnjaka iz oblasti estetske stomatologije. Predavači će govoriti o temama koje se tiču umjetnosti oblikovanja osmijeha i predstaviće Vam najnovije trendove i koncepte na stvarnim laboratorijskim primjerima. Također ćete imati priliku da čujete detaljna objašnjenja složenih postupaka, što će Vam omogućiti da ih replicirate u svojoj ordinaciji ili laboratoriji.

Nakon dana ispunjenog učenjem, upoznajte se i razmijenite mišljenja sa našim predavačima i drugim kolegama na našoj zabavi.

Postanite dio uspješne priče Ivoclar Vivadent-a i pridružite nam se u našoj vječitoj težnji za inovacijom i znanjem.

 

Program i registracija

Ove godine naš tradiocionalni ‘’Competence in Esthetics’’ kongres odražati će se 10. 11.2018 u BELEXPOCENTRU, u Beogradu.

Kongres je jednodnevni i započinje registracijom sudionika u subotu u 8:00h i početkom predavanja u 09:00h koja završavaju u 19:00h. Kao i svake godine završavamo sa party-em za sve sudionke koji se održava na istoj lokaciji, a koji je uključen u cijenu kotizacije.

Također smo napravili i web stranicu kongresa na kojoj možete pronaći sve informacije o programu, predavačima i sadržaju predavanja pa Vam preporučujemo da je posjetite: http://www.ivoclarvivadent.com/cie2018/hr/.

Svakako pogledajte:

Cijena kotizacije za doktore dentalne medicine i dentalne tehničare je 120 EUR do 1.10. a od 15.10. 150 EUR., za dentalne asistente 80 EUR (do 1.10.2018) 100 EUR (poslije 1.10.2018) za studentie 65 EUR (do 1.10.2018) 80 EUR (nakon 1.10.2018).

Iznos kotizacije za pratnju koja će se pridužiti samo na Party-u je 40 EUR.

Prijave za kongres šalju se na ciebelgrade@gmail.com

Accord dental, naš ovlašteni distributer u Srbiji će u naše ime zaprimati kotizacije. Accord dental je registriran za edukaciju te može izdavati račune za kotizacije koje se mogu podmiriti gotovinski na licu mjesta ili uplatom na žiro račun u dinarskoj protuvrijednosti.

Smještaj

Vezano na hotele, molila bih vas da hitno napravite predrezervaciju soba kako bi osigurali smještaj za vas i vaše goste. Neki od vas su to već napravili tako da je Holiday Inn hotel već popunjen.

Na raspolaganju imate još INHOTEL (http://www.inhotel-belgrade.rs/en) u kojem smo dogovorili posebnu cijenu od 70 EUR za 2/2 sobu i Crown Plaza hotel (http://crowne-plaza.belgradehotels24.com/en/) u kojem je cijena noćenja 110 EUR u dvokrevetnoj a cijena u 1/1 90 EUR.

e-mail za rezervaciju IN Hotel: irena.dedijer@inhotel-belgrade.rs

e-mail za rezervaciju Crown Plaza: begcp.reservations@ihg.com

Svakako prilikom rezervacije navedite da se pozivate na Ivoclar Vivadent kongres kako bi ostvarili pravo na posebnu cijenu.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju i veselimo se druženju s vama i vašim kupcima.

Vaš Ivoclar Vivadent tim

 

Cjelokupan program pogledajte ovdje:

Program CiE Belgrade 2018