Predstavljamo: Miradent by Hager & Werken

Predstavljamo: Miradent by Hager & Werken

O tvrtci

Hager & Werken je tvrtka koja je danas posebno poznata na stomatološkom tržištu. Ova stomatološka obiteljska tvrtka iz Njemačke, osnovana je 1946. godine te s puno tradicije i mnoštvom inovacija plasiraju revolucionarne proizvode. Njihovi proizvodi su uglavnom namijenjeni stomatolozima i zubnim tehničarima i njihovim timovima. Proizvodi su dostupni samo od stomatoloških trgovaca širom svijeta u više od 70 zemalja.

Pacijentima i krajnjim potrošačima ova tvrka je poznata po Miradent proizvodima koje nude ljekarne i stomatološke ordinacije. Ove profilaktičke specijalitete i ostale proizvode distribuira u Njemačkoj i Austriji podružnica Hager Pharma GmbH.

Od 1982. godine Miradent se intenzivno uključuje u razvoj profesionalnih proizvoda za profilaksu. Ti su proizvodi razvijeni i stalno se optimiziraju u praksi. Za profesionalne proizvode potreban je stručni savjet. Sa temom “zdravlje zuba” to je najbolje zajamčeno u kompetentnoj interakciji stomatološke prakse i farmacije. Iz tog razloga se proizvodi Miradent nude isključivo preko svojih partnera.

Proizvodi za oralnu njegu spadaju u sljedeće kategorije:

  • Profesionalna profilaksa
  • Zubna estetika
  • Medicinska njega
  • Prehrana / Nutrion

Predstavljamo Vam nekoliko Miradent i Hager & Werken proizvoda koji su trenutno na PROMOTIVNOM SNIŽENJU!


Miradent paroguard

Miradent Paroguard – otopina za ispiranje usne šupljine koja je odmah spremna za upotrebu

Otopina za ispiranje usta Paroguard koristi se za održivu njegu i čišćenje s ograničenim sposobnostima oralne higijene. Otopina za ispiranje usta je bez alkohola, nježno njeguje desni i sprječava iritaciju desni, usta i područja grla. Dakle, čak i uz ograničenu higijensku sposobnost, može se zajamčiti savršeno i održivo čišćenje i njega cijelog područja usta i grla.

Osnovni sastojci imaju sljedeće funkcije:

  • Fluorid remineralizira, povećava otpornost na karijes i sinergira s klorheksidinom.
  • Ksilitol je akariogen, sprječava kvarenje zuba i ponaša se pH neutralno.
  • Hamamelis štiti od iritacije desni (blago adstrigentno djelovanje).
Hamamelis virginiana

Kombinacija sastojaka dovodi do značajnog smanjenja metilnih spojeva koji sadrže sumpor (jezične prevlake) na leđima jezika. Tako se može postići održiv pad lošeg zadaha.


Miradent Myzotec Tincture

Miradent Myzotect Tincture – tinktura od mirte-benzoina za jačanje sluznice kao potpora zacjeljivanju rana

U normalnim okolnostima, ljudska usta imaju veliki potencijal za samoizlječenje. Međutim, kada su pacijentove obrambene snage oslabljene, često se javljaju samo-upalni zahvati u ustima. Zatim se koriste sredstva i lijekovi koji imaju antibakterijski ili ubijajući učinak.

U kontekstu sve veće svijesti da lijekovi s vrlo jakim sastojcima često agresivno interveniraju u ljudski organizam, Myzotect-Tincture nudi izvrsnu prirodnu alternativu. Glavni sastojak “mirte” poznat je po učvršćivanju tkiva i adstrigentnim svojstvima, posebno u područjima usta i grla sa visokim stresom. Svojstva mirte podupiru benzoin. Ova tvar podržava hranjivi učinak mirte i tvori zaštitni sloj. Tkanine nadopunjuju aloe esencijom. Myzotect-tinktura zauzima gore opisane tvari i sažima ih u modernom tretmanu kao zubni aktivacijski i nježni proizvod. Zbog svoje sirupaste konzistencije, tinktura se dugo prianja na usnu sluznicu, njeguje je i prisiljava na obnavljanje.

Mirta
Aloe Vera

Fit Kofferdam Latex

Fit Kofferdam Latex – guma za koferdam napravljena od prirodne lateks gume.

Podijelite ovu novost