Održali smo radni tečaj pod nazivom “Postendodontska opskrba i estetska rekonstrukcija prednjih zuba”

Održali smo radni tečaj pod nazivom “Postendodontska opskrba i estetska rekonstrukcija prednjih zuba”

Pretpostavljamo da ste već vidjeli naše prethodne obavijesti o održavanju radnog tečaja “Postendodontska opskrba i estetska rekonstrukcija prednjih zuba” koji smo danas i održali, pa Vam donosimo nekoliko slika i izvještaj sa mjesta održavanja.

Tečaj smo održali u kongresnom prostoru hotela Hills u Sarajevu čiji prostor svakako preporučujemo za ovakve događaje a za uslugu i uposlenike imamo samo riječi pohvale.

Dvorana prije početka tečaja

 

Nakon što su se svi sudionici i predavači prijavili, započeli smo sa predavanjem u 9h.

doc.dr.sc. Ivona Bago

Doc.dr.sc. Ivona Bago je održala je predavanje u kojem je upoznala sudionike sa mnogim zanimljivim temama između kojih ćemo spomenuti

– važnost kvalitetne i pravovremene koronarne opskrbe zuba nakon endodontskog liječenja
– smjernice za procjenu endodontskog liječenja zuba uz niz kliničkih slučajeva s rendgenskim nalazima
– indikacije za direktne i indirektne (inlay, onlay, overlay) restauracije endodontski liječenih zuba te izbor materijala
– indikacije za primjenu bulk kompozitnih materijala u restauraciji endodontski liječenih zuba u stražnjoj regiji
– estetska rekonstrukciji prednjih zuba

U praktičnom dijelu tečaja polaznicima jee demonstriran način rada s bulk kompozitnim materijalima i univerzalnim adhezivom kod stražnjih zuba te su na radnom modelu rekonstruirati klasu IV novom tehnikom slojevanja uz izradu silikonskog ključa.

Svi sudionici su bili izrazito zadovoljni održanim tečajem, stvarima koje su naučili te ugodnom atmosferom i druženjem i ovim putem im iskreno zahvaljujemo.

Ovu edukaciju održali smo u suradnji sa 3M ESPE a ubrzo spremamo još novih edukativnih tečajeva i radionica za Vas. Ne zaboravite se prijaviti na naše obavijesti u obrascu ispod teksta kako bi ste na vrijeme primili obavijesti o novim edukacijama koje ćemo održavati. Hvala Vam!

Podijelite ovu novost