Programat P510 i P310 – nova generacija peći za keramiku

Programat P510 i P310 – nova generacija peći za keramiku

Ivoclar Vivadent s ponosom predstavlja novu generaciju peći Programat s modelima P510 i P310. Programat P510 ima impresivnu infracrvenu tehnologiju, dok se programat P310 odlikuje iznimnom uporabljivošću.

Ivoclar Vivadent je reorganizirao peći Programat i obnovio njihov dizajn. Kao rezultat toga, Programat P510 i P310 su opremljeni najsuvremenijim značajkama peći i QTK2 tehnologijom prigušivanja. Nove peći su sposobne raspodijeliti temperaturu u komori za pečenje ravnomjernije od prethodnih modela zbog tehnoloških poboljšanja i SiC reflektora s donje strane.

Programat P510

0Ključna značajka peći Programat P510 je infracrvena kamera. Mjeri temperaturu na površini predmeta u komori za pečenje i automatski kontrolira parametre predsušenja i zatvaranja. Tehnologija infracrvenog zračenja nudi višestruke prednosti: povećava kvalitetu rezultata pečenja i povećava pouzdanost procesa. Nadalje, Programat P510 radi 25% učinkovitije od konvencionalnih peći i stoga je ekonomičniji.

Programatom P510 se upravlja pomoću 7-inčnog zaslona u boji osjetljivog na dodir i dokazano uspješne tipkovnice s membranom. Osim širokog raspona programa Ivoclar Vivadent, koji su prilagođeni IPS e.max, IPS d.SIGN, IPS InLine i IPS Empress sustavima, isporučuje se dodatnih 500 pojedinačnih programa. Ažuriranja softvera mogu se preuzeti putem bežične mreže (WLAN), ako je dostupna, ili pomoću USB flash pogona.

Optički prikaz stanja (OSD) koristi različite boje kako bi obavijestio operatera o stvarnom stanju procesa pečenja (grijanje, hlađenje, itd.). Indikator napretka na strani zaslona prikazuje preostalo vrijeme postupka. Zbog toga se stanje pečenja može pratiti čak i na velikoj udaljenosti. Konačno, značajka automatske kalibracije temperature s dva dometa (ATK2) omogućuje provjeru temperature u dva različita područja kako bi se osigurala visoka preciznost pečenja.

Programat P310

Zahvaljujući zaslonu osjetljivom na dodir visoke rezolucije, nova peć Programat P310 još je lakša za korisnika od svog prethodnika. Potrebni program se može brzo odabrati putem zaslona osjetljivog na dodir ili dokazane tipkovnice s membranom. Jasno strukturirani izbornik sadrži suvremene ikone, koje se mogu aktivirati klikom da biste došli do željenih programa ili postavki. Korisnici imaju na raspolaganju razne programe održavanja kao i 300 individualnih programa pečenja. Programat P310 također ima relativno jednostavan optički statusni prikaz (OSD) kodiran bojom koji obavještava korisnika o radnom stanju peći.

Zajedničke karakteristike

I Programat P510 i Programat P310 opremljeni su vakuumskom tehnologijom s dva ventila. Ova značajka smanjuje razinu buke crpke tijekom rada. Vakuumska pumpa uklanja vlagu iz vakuumskog crijeva i komore za pečenje. Nadalje, obje peći imaju LAN i USB priključke. Ako se naiđe na problem, laboratorij može učitati podatke peći na USB memoriju i dobiti daljinsku dijagnostiku putem e-maila.

Podijelite ovu novost