Koristite mobilne uređaje u ordinaciji? Evo šta trebate znati – PROSEPT ima rješenje!

Koristite mobilne uređaje u ordinaciji? Evo šta trebate znati – PROSEPT ima rješenje!

U proteklih nekoliko godina svjedočimo velikim digitalnim promjenama u svijetu. Sve oko nas postaje digitalno, mobilno i dostupno odmah na našem dlanu. Ne tako davno, za posao smo koristili pisaće mašine, tek odnedavno i računar a  danas je već uobičajeno da svi imamo privatni računar u vidu mobilnog telefona koji koristimo za zabavu, čitanje i učenje, posao i rad, dogovaranje poslova, pisanje i čitanje email poruka – sve to izravno na našem dlanu.

Australski magazin The Bulletin izvještava: “Danas je u upotrebi skoro isto toliko mobitela koliko i televizora i vlastitih računara zajedno.” U više od 20 zemalja sada ima više mobitela nego fiksnih telefona. Jedan stručnjak koji radi u toj grani industrije kaže da mobiteli nisu samo tehnološko čudo već i “društveni fenomen” – tako je već krajem 2014. godine prvi put u svijetu broj mobitela nadmašio broj ljudi.

Istraživanja u proteklim godinama nisu išla na ruku mobilnim uređajima u ordinacijama. 2015. godine Heyba je ispitala 213 uređaja osoblja raznih ordinacija, soba za intenzivnu njegu ili pak neonatalnu njegu te je na 73.7% uređaja našla neki oblik organizama.

Istraživanje iz 2010. provedeno od strane Sadat-Ali-a, pokazalo je da je 43,6% od 288 uređaja sadržavalo neke infektivne organizme, a samo 12,4% ispitanih reklo je da je čistilo svoje uređaje.

Ulger je 2009. godine istraživajući bakterije na mobilnim uređajima otkrio da 52% uređaja sadrži stafilokok aureus!

OCC upravo svojom Prosept kolekcijom nudi najprihvaljivije rješenje za dezinfekciju uređaja! Pa čak i po ovom pitanju, PROSEPT dezinfekcijske maramice imaju snažno djelovanje unutar 60 sekundi. Na brz i jednostavan način možete dezinficirati bilo kakvu radnu površinu ili medicinske instrumente.

PROSEPT maramice kompatibilne su s 275 vrsta materijala.

  • Ubijaju 101 vrstu mikroorganizama
  • Djeluju unutar 60 sekundi
  • Sadrže manje od 50% alkohola
  • Dostupne u tri različita mirisa
  • Ispunjavaju 18 europskih normi

Gema d.o.o. je upravo za Vas pripremila kolekciju dezifinficijensa, stoga PROSEPT maramice i ostale proizvode potražite u našoj web trgovini i ponudite svojim pacijentima savršeno čiste uvjete za rad!

Podijelite ovu novost