Competence in Esthetics 2019 – Budimpešta

Competence in Esthetics 2019 – Budimpešta

Ivoclar Vivadent predstavlja Competence in esthetics 2019, najveći godišnji simpozij stomatologa i zubnih tehničara u regiji, koji će se održati u Budimpešti 15. i 16. studenog 2019.

Ove godine 19 međunarodno poznatih stručnjaka održat će uzbudljiva i aktualna predavanja i prezentacije uživo o visokokvalitetnim proizvodima, najučinkovitijim tehnikama proizvodnje i prerade i najnovijim inovacijama u području stomatologije. Kongres Competence in Esthetics 2019. bazira se oko teme „učinkovite estetike“, koja podvlači premisu „vrijeme je novac“ i ima za cilj postizanje izvanredne estetike, kao i visoke funkcionalnosti u kraćem vremenu. Stoga će se stručnjaci usredotočiti na učinkovit tijek rada i učinkovito korištenje dostupnih digitalnih i analognih resursa u postizanju visokih performansi i profitabilnosti.

Kao i svake godine, Ivoclar Vivadent posvećen je stvaranju dobrodošlice i opuštenoj atmosferi za umrežavanje. Uživajte u after partyju i ne propustite priliku da upoznate kolege iz znanstvenog područja koje vas zanima.

Pridružite nam se u Budimpešti i iskoristite priliku za učenje od najboljih na svijetu!

Podijelite ovu novost