IPS Style Ceram

IPS Style Ceram

IPS Style Ceram

Dostupno odmah

Patentirani metal-keramički materijal IPS Style nudi maksimalnu učinkovitost, lako rukovanje i prirodnu estetiku stomatološkim laboratorijima.

Trenutno na akciji i do -50% !

Opis

Patentirani metal-keramički materijal IPS Style nudi maksimalnu učinkovitost, lako rukovanje i prirodnu estetiku stomatološkim laboratorijima. To je prvi materijal u povijesti zubne keramike koji sadrži kristale oksiapatita. Ovi kristali odražavaju veliku količinu upadne svjetlosti i stoga daju restauracijama prirodnu dubinu.

Kristali oksiapatita sadržani su u svim zasjenjenim komponentama, u rasponu od opakera do incizalnih materijala. To omogućuje da se prozirnost ili neprozirnost restauracije po potrebi kontrolira. Dodatno sadržani kristali leucita i fluorapatita te koordinirane staklene faze daju ovu nisko fuzioniranu miješanu staklenu keramiku s jedinstvenim rukovanjem i optičkim svojstvima.

IPS Style sadrži komponente za jednostruke i višeslojne tehnike. Materijali su usklađeni s mrljama i glazurama raznovrsnog asortimana IPS Ivocolor.

Prednosti
Optimizirano ponašanje pri skupljanju i stoga visoka stabilnost tijekom pečenja materijala
Raznovrsna svojstva modeliranja i individualno rukovanje materijalima za nanošenje slojeva
Kristali oksiapatita za efekt prirodne translucencije i dubine

Indikacije
Konvencionalna jednostruka i višeslojna keramika za furniranje za najpopularnije zubarske slitine (uključujući galvanizaciju) u CTE rasponu od 13,8 – 15,2 x 10-6 / K (25 – 500 ° C)
Furniri na vatrostalnoj matrici

Brošura za upotrebu – IPS+Style+Ceram

    captcha

    Dodali ste proizvod u košaricu: