Programat EP 5010 G2

Programat EP 5010 G2

Dostupno odmah

Programat EP 5010 kombinira visokotehnološki i moderan dizajn u vrlo učinkovitoj i user-friendly peći.

Opis

Programat EP 5010 kombinira visokotehnološki i moderan dizajn u vrlo učinkovitoj i user-friendly peći. Uz to, Programat EP 5010 optimalno je koordiniran s Ivoclar Vivadent press keramičkim materijalima poput IPS e.max Press.

Programat EP 5010 je premium kombinirana peć najnovije generacije serije Programat i može se koristiti i kao preša i kao keramička peć. Ovaj vrlo inovativan, učinkovit i user-friendly model peći optimalno kombinira sofisticirani dizajn i naprednu tehnologiju.

Programat EP 5010 ima integriranu termovizijsku kameru. Infracrvena tehnologija Programat mjeri točnu temperaturu na površini ispaljenog predmeta ili investicijskog prstena. Pomoću regulacije temperature prethodno zagrijanog prstena za ulaganje, peć za predgrijavanje i preša mogu se optimalno međusobno koordinirati. Ako je prsten za ulaganje nedovoljno prethodno zagrijan, automatski se prikazuje upozorenje. Ako se peć koristi u načinu pečenja, kamera automatski kontrolira postupak zatvaranja i predsušenja. Dakle, integrirana infracrvena tehnologija pruža mnoštvo novih mogućnosti koje povećavaju korisnost peći, pouzdanost i učinkovitost postupka.

Programat EP 5010 može se intuitivno upravljati pomoću velikog 7-inčnog zaslona u boji osjetljivog na dodir i provjerene membranski zatvorene tipkovnice. Uz brojne programe Ivoclar Vivadent, koji su posebno usklađeni s materijalima poput IPS e.max Press, peć sadrži 500 pojedinačnih programa pečenja i 20 pojedinačnih programa prešanja.

Novi prigušivač grijanja QTK2 u kombinaciji s SiC donjim reflektorom osigurava homogenu raspodjelu topline u komori za pečenje. Kao rezultat toga, investicijski prsten se zagrijava ravnomjernije i pouzdanije. Nadalje, ove značajke omogućavaju korisniku da pritisne predmete koji se teško pritisnu, npr. s vrlo tankim rubnim područjima i postići još kvalitetnije rezultate.

Elektronički pogon preše sa senzorom sile osigurava preciznu kontrolu klipnog preša u opsegu mikrometara. Integrirani sustav za otkrivanje pukotina (CDS) odmah prekida postupak prešanja ako dođe do pukotine u prstenu za ulaganje. Stoga su restauracije optimalno zaštićene.

Od verzije softvera V4.0, peći su opremljene funkcijom FPF ili potpuno automatskom funkcijom prešanja. To znači da operater mora samo staviti prsten za ulaganje u prešu i pritisnuti tipku za pokretanje. Uređaj će se za ostalo pobrinuti potpuno automatski. Nova FPF tehnologija značajno pojednostavljuje dokazani postupak prešanja. Uz to, povećava pouzdanost sustava i povećava učinkovitost laboratorija. Izvrsni rezultati tiska postižu se u kratkom vremenu.

Nova funkcija DSA za digitalno podudaranje nijansi integrirana je u peći od verzije softvera V5.0 (samo u novim jedinicama tvornički). Specijalni softver za obradu slike automatski prepoznaje zub koji se analizira i tri uzorka vodećih uzoraka na DSA slici. Uzorak sjene koji najbolje odgovara uzorku analiziranog zuba prikazan je na zubu. Na taj se način u kratkom roku utvrđuje nijansa zuba.

Prednosti:

 • FPF funkcija: Potpuno automatska funkcija prešanja za optimalne rezultate prešanja.
 • Funkcija DSA (Digital Shade Assistant) za digitalno podudaranje nijansi
 • Infrared tehnologija Programat prepoznaje veličinu i kontrolira temperaturu prstena za ulaganje i osigurava optimalne procese predsušenja.
 • QTK2 tehnologija prigušivanja sa SiC donjim reflektorom za homogenu raspodjelu topline.
 • Suvremeni koncept rada s velikim 7-inčnim dodirnim zaslonom u boji i provjerenom membranski zatvorenom tipkovnicom za jednostavan i intuitivan rad.
 • Optički prikaz stanja i napretka (OSD) informira korisnika o trenutnom statusu peći.
 • Elektronički pogon za prešu sa senzorom sile daje visokokvalitetne rezultate prešanja. Nije potreban priključak komprimiranog zraka.
 • Sustav za otkrivanje pukotina otkriva pukotine u prstenu za ulaganje.
 • Jednostavno i automatsko kalibriranje temperature na dvije referentne točke (ATK2).
 • Jednostavno ažuriranje softvera putem USB bljeskalice ili WLAN-a.
 • Daljinska funkcija dijagnoze putem podatkovne datoteke za optimalnu podršku servisnog centra.
 • Integrirane multimedijske funkcije (preglednik fotografija, video i MP3 uređaj).
 • Tehnologija uštede energije za rad s uštedom energije.
 • USB i Ethernet sučelja, čitač SD kartica.

Preuzmite uputu – Programat+P510

  captcha