Diplomat Model One

Diplomat Model One

Dostupno odmah

Pravi izbor.
Tražite pravu stomatološku jedinicu koja donosi izvanredne performanse i pruža iznimnu udobnost za vašeg pacijenta po konkurentnoj cijeni? – Model One je upravo to.

Opis

Beskrajne mogućnosti

Svaki detalj stomatološke jedinice možete prilagoditi kako bi u potpunosti zadovoljio svoje potrebe – postoje deseci opcija za odabir i prilagodbu idealne konfiguracije.

Bezvremenski dizajn

Osnova dizajna i materijala korištenih u Modelu One dolazi iz naše vrhunske linije Model Pro. Dizajn slijedi provjerena načela ergonomije. Uživajte u osnovnoj verziji za udobno obavljanje osnovnih dnevnih aktivnosti.

Pouzdan izbor

Model One izrađen je sa sličnom i jednostavnijom mehanikom i elektronikom od naše premium linije Model Pro. Izrađen je od vrhunskih materijala. Njegova proizvodna tehnologija standardizirana je s našom premium linijom i već je testirana i dokazana pouzdanost puno prije puštanja proizvoda u promet. Svaka stomatološka jedinica temeljito se testira prije nego što se pošalje kupcima.

Karta za business klasu

Sljedeći put kad vas pacijenti posjete, dajte im do znanja da mogu zamisliti da sjede u limuzini. Zašto? Udružili smo se sa stručnjacima za ergonomiju iz dentalne industrije kako bismo dizajnirali ovo apsolutno remek-djelo stomatološke stolice kako bismo smanjili fizički napor vaših klijenata i učinili ih što udobnijima.

“Jednostavno sučelje” je preblag izraz

Upravljačke ploče imaju jasan i jednostavan raspored tipki, grafiku i visokokvalitetnu završnu obradu površine. Učinili smo ga jednostavnim, tako da se možete potpuno usredotočiti na svoj posao bez ikakvih smetnji ili pogrešaka.

Teško je skinuti pogled s Modela One

Čista geometrija, dobro dizajnirano korisničko sučelje, kompaktna veličina i odlična ergonomija. Sve to u kombinaciji čini Model One ne samo prizorom za vidjeti, već i izvrsnim proizvodom za korištenje.

Ugodan na dodir

Većina upotrijebljenih materijala, kao što su ASA plastika otporna na UV zračenje i kemikalije ili pocinčani polumat metali, mogu parirati čak svim vrhunskim proizvodima na tržištu.

Control panel One Plus

Napredna upravljačka ploča dolazi sa zaslonom u boji i dodatnim gumbima za kontrolu endodontskih funkcija vaših instrumenata. Ovaj izbor također podržava automatsku higijenu. Upravljačka ploča One Plus s mikromotorom DX Pro ili DX Pro Blue omogućuje korištenje dodatnih endodontskih funkcija. To uključuje značajke automatskog preokreta i automatskog premotavanja naprijed. Moguće je podesiti raspon brzine od 100 do 40 000 okretaja u minuti, a okretni moment je podesiv na 3,5 Ncm.

    captcha